REPLICI ACIDE la şedinţa Primăriei. Silvia Radu l-a luat la rost pe şeful Direcţiei Transport şi Căi de Comunicaţii (FOTO)

Embed:

Replici acide la şedinţa Primăriei de astăzi. Silvia Radu i-a reproşat şefului Direcţiei Transport şi Căi de Comunicaţii că, timp de aproape un an, a reuşit să construiască doar trei kilometri de drum. Oleg Poiată i-a spus, în replică, că de asta i-au ajuns banii. Asta chiar chiar dacă bugetul total al departamentului pentru anul 2017 este de peste 60 de milioane de lei. 

Discuţia dintre Silvia Radu şi Oleg Poiată s-a tensionat atunci când şeful Direcţiei Transport a început să prezinte planul de acţiuni menit să fluidizeze traficul din Capitală. Primarul interimar a declarat că acesta nu este realist şi eficient. 

"Nu vreau să fie scrise poveşti, şi compuneri pe care le vedem pe ecran, dar vreau să fie exact pusă în căsuţă fiecare acţiune - planul, când, cât costă, este sau nu posibil, ceea ce e mai ieftin, ceea ce e mai puţin ieftin", a menţionat Silvia Radu. 

Spiritele s-au încins şi mai mult atunci când Silvia Radu l-a întrebat pe Oleg Poiată ce s-a făcut în acest an:

"Câţi km de drum aţi reparat în acest an?"

"Ce ţine de reparaţii capitale, am făcut numai strada Petricani. Atâţi bani au fost, doamna primar".

Astfel, de la început anului, municipalitata a construit doar trei kilometri de drum, în contextul în care lungimea totală a străzilor din municipiu este de 672 de km. Oleg Poiată a declarat că au avut în buget prea puţini bani.

Însă acesta a stat pe gânduri când a fost întrebat care este bugetul direcţiei pentru 2017:

"- Cât a fost bugetul pentru direcţia dvs?.
- A fost şaizeci şi .......
- Domnule Poiată, dvs ştiţi cât a fost bugetul?
- Eu n-am anexa la buget acum, dar numai la reparaţia drumurilor au fost contracte de 61 de milioane".

"Aproape trei milioane de euro dvs aţi avut pentru întreţinerea drumurilor şi aţi construit doar 3 km de linie şi tot oraşul se plânge că drumurile sunt proaste", a precizat primarul interimar al Capitalei.

Săptămâna trecută, Silvia Radu s-a plâns de problema ambuteiajelor din Capitală. Aceasta a declarat că, dacă Direcţia Transport nu va reuşi să fluidizeze traficul, va cere demisia administraţiei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu