Replici acide între Maia Sandu şi Dorin Chirtoacă. Sandu spune că nu-i va permite fostului primar să folosească protestele pentru a-și hrăni orgoliul

Embed:
Replici acide între liderul PAS, Maia Sandu, și fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă. Sandu spune că nu-i va permite fostului primar să folosească protestele pentru a-și hrăni orgoliul. Asta după ce, anterior, Chirtoacă i-a reproșat că nu-i oferă cuvântul în timpul protestelor față de invalidarea alegerilor în municipiul Chişinău. În context, Dorin Chirtoacă le amintește liderilor PAS și PPDA că nu au fost atât de reticenți, în 2015, atunci când au făcut front comun cu Usatâi și Dodon.

În cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, Maia Sandu a declarat că Dorin Chirtoacă vrea, prin intermediul protestelor organizate de liderii opoziției extraparlamentare, să verifice cât de mult este apreciat de oameni.

"Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă că nu este locul potrivit să verifice dacă oamenii îl iubesc sau nu. Poate să-și adune susținătorii și să vină la proteste. Pentru discuții precum că "vreau să ies în fața oamenilor ca să verific câți oameni mă susțin și câți nu" atunci nu este nici locul și nici timpul potrivit."

Replica lui Dorin Chirtoacă nu s-a lăsat așteptată. Acesta a scris pe facebook că, pretextul anunțat de Sandu este unul inventat și similar celor din poveşti cu fetițe care ghicesc în romanițe. Mai mult, Chirtoacă se arată nedumerit de ce Maia Sandu și Andrei Năstase au protestat, fără probleme, alături de Usatâi și Dodon, în 2015.

Anterior, Dorin Chirtoacă spunea că acum trei ani era chemat să fie alături de Dodon și Usatîi, dar a precizat că nu va fi în compania lor nici mort. Totodată, unchiul său Mihai Ghimpu a acuzat Partidul DA că s-a aliat cu PLDM, care a fost complice la furtul miliardului. Acum, potrivit lui Ghimpu, ei fac "politica salvatorului" pentru a lua puterea care să le asigure din nou funcții înalte.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu