Replică marca Dorin Chirtoacă: O să ţineţi piept şi mai departe. Cui i-a fost adresată fraza (VIDEO)

Embed:

O nouă expresie marca Dorin Chirtoacă a fost rostită astăzi în timpul şedinţei săptămânale a serviciilor municipale. 

De această dată, în timp ce se discuta despre problemele legate de bugetul Primăriei, edilul s-a adresat cu o frază "încurajatoare" către şefa Direcţie Finanţe a Primăriei. 

"În situația în care am reușit totuși să păstrăm un echilibru și până în data de 15, în fiecare lună, toți angajații din sectorul bugetar al municipiului Chiținău au reușit să ridice salariile. Am ținut și noi piept atât cât am putut. Sunt sigur că o să țineți piept și mai departe. Femeile știu să țină piept", i-a spus Chirtoacă. 

În glumă, Chirtoacă a remarcat că după această replică: "o să mă trezesc cu vreo condamnare, declarații din astea, cum se mai cheamă".

CITEŞTE ŞI: "Sărut femeie mâna ta". Chirtoacă îşi cere scuze de la Greceanîi (VIDEO)

Amintim că anterior primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă a prezentat scuze publice pe o reţea de socializare, după ce în timpul campaniei electorale,  în cadrul şedinţei operative de la Primărie a numit-o pe Zinaida Greceanîi "prea bătrână pentru a candida la funcţia de primar".

Atunci, pentru această afirmaţie, un grup de iniţiativă a depus o plângere la Consiliul pentru Prevenirea, Eliminarea Discriminării şi Asigurarea Egalităţii, în care s-a cerut ca primarul Chirtoaca să ofere scuze publice tuturor femeilor din ţară, în special celor care au o vârstă apropiată de cea de pensionare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu