Repetiții pentru show-ul grandios de la Aeroport. Cum se pregătesc piloții de Ziua Aviației Civile (VIDEO)

Embed:

Șapte avioane din Moldova și Lituania au survolat astăzi Aeroportul Internațional Chișinău. Zborurile au făcut parte din pregătirile pentru un grandios show aeronautic, care va avea loc mâine, cu ocazia Zilei Aviației Civile.

Oaspeții evenimentului de mâine vor putea urmări mai multe show-uri aeriene, dar și să viziteze expoziția de aeronave și aparate de zbor. Pe parcursul zilei, pe scena principală vor evolua interpreți îndrăgiți, iar oaspeții speciali ai evenimentului vor fi membrii formaţiei Deepcentral.

"Oamenii vor avea posibilitatea să urce pe bordul aeronavei și să urce în cabina pilotului. Copiii se vor putea simți piloți. Va fi un teren de joacă pentru copii, unde ei vor modela zmeurile din hârtie", a spus șefa Serviciului marketing Avia Invest, Galina Telpiz. 

Intrarea la eveniment este liberă și va fi dinspre aeroportul vechi. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00-17:00, iar organizatorii dau asigurări că, în acest interval de timp, vizitatorii vor putea ajunge la destinație cu autobuzul, care va circula la fiecare jumătate de oră dinspre porțile orașului.

Vezi aici programul Zilei Aviaţiei Civile la Aeroportul Internaţional Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu