Reparația în Parcul Valea Trandafirilor este în toi. Muncitorii au realizat 50% din lucrări

Embed:
Lucrările de reabilitare a Parcului Valea Trandafirilor au fost realizate aproape pe jumătate. Potrivit autorităţilor municipale, în aceste zile, muncitorii instalează bordurile pe aleea principală şi pe cele secundare, iar într-o săptămână se va trece şi la asfaltare.

De asemenea, au fost deja amenajate piste pentru biciclişti, iar în curând vor apărea şi piloni cu becuri LED, gazon nou şi vor fi plantaţi copaci şi arbuşti. Trecătorii spun că abia aşteaptă să vadă un parc bine amenajat, verde şi curat.

"Sper că vor încheia lucrările rapid. Am citit că în trei luni totul va fi gata. Cred că vor reuşi la timp să amenajeze frumos. "

"Trec des pe aici, văd că lucrările merg bine, câteodată văd muncitorii până seara târziu pe aici, alteori până la orele 16:00 îi văd aici, e mare echipa de muncitori, sunt bravi ei."

"Totul bine, e frumos aici. În trecut drumul ăsta din spate, principal era tare rău, acuma că l-au făcut arată tare bine. Lumea lucrează."

Pentru lucrările de reabilitare a parcului, Primăria a alocat peste 30 de milioane de lei. Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica a fost amenajat în anul 1970.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu