Reparația drumului central din satul Bursuc, pe ultima sută de metri. Muncitorii au început asfaltarea străzii

Reparația drumului central din satul Bursuc, raionul Nisporeni, este pe ultima sută de metri. După ce au aplicat stratul de pietriș, muncitorii au început asfaltarea străzii și promit că în câteva zile vor finaliza lucrările de reabilitare.

Reparația străzii are loc în cadrul proiectului național "Drumuri Bune pentru Moldova", lansat de Guvern, la inițiativa PDM. Ieri, președintele organizației teritoriale PDM Nisporeni, Vasile Bâtcă, a mers în teren să vadă cum decurg lucrările.

"Suntem într-o vizită de lucru la tronsonul de drum care se construiește aici în satul Bursuc de la intrare până la primăria din localitate. Am venit să vedem calitatea lucrărilor și totodată să vedem care sunt necesitățile pentru ca această porțiune de drum să fie folosită de cetățeni cât mai util și mai des. Calitatea este una bună, sperăm că și până la sfârșit, această porțiune de drum să țină antreprenorul de această calitate și sperăm că oamenii vor avea posibilitatea cât mai durabilă să întrețină acestă porțiune de drum", a specificat președintele organizației teritoriale PDM Nisporeni, Vasile Bâtca.

Ce spune primarul satului Bursuc citeşte pe Canal2.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu