Reparaţia a şapte străzi din Capitală, STOPATĂ. Care este cauza şi cine se face vinovat

Embed:
Reparaţia a şapte străzi principale din Capitală nu poate fi încheiată din cauza că s-a terminat asfaltul. De vină ar fi agentul economic care nu poate livra material de calitatea solicitată de Exdrupo.

La intersecţia străzilor Constantin Stere şi Vasile Lupu din sectorul Buiucani, adâncimea gropilor este de circa zece centimetri.

"Peste tot unde nu este reparaţie este grea circulaţia", a spus un bărbat.

"Au tăiat asfaltul, dar nu au timp să astupe găurile", a afirmat un alt locuitor al Capitalei.

"Ocolim, aşteptăm şi stăm în ambuteiaje interminabile", a explicat o şoferiţă.

Pe strada Cuza-Vodă din sectorul Botanica aceeaşi poveste. Porțiunile de drum frezate au fost astupate parţial cu pietriș.

"Se face mereu praf şi nu avem cu ce respira. Am aruncat apă să potolim praful şi poliţia ne-a amendat", a spus o femeie.

Oamenii care locuiesc în zonă îşi doresc ca strada să fie reparată cât mai curând:

"Sunt multe astfel de drumuri unde au a fost scos asfaltul, dar de pus, cum vedeţi".

Primăria a contractat un agent economic, de la care cumpăra un tip de asfalt. Primul lot a fost livrat conform cerinţelor, al doilea însă nu corespundea standardelor.

"Noi am cerut un fel de asfalt, dânsul a venit cu un alt tip de asfalt. Sperăm foarte mult de luni, de marţi să puteam procura şi executa lucrările în continuare", a declarat  Adrian Boldurescu, şef Exdrupo. 

Şeful Exdrupo mai spune că dacă agentul economic nu-şi va îndeplini obligaţiile până săptămâna viitoare, autorităţile îl vor da în judecată.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu