Renumitul compozitor Eugen Doga va susține un spectacol excepţional la Castelul Mimi

Embed:

Recital în aer liber al compozitorului Eugen Doga. Iubitorii de muzică clasică vor putea participa la un spectacol excepțional, în data de 20 august, la Castelul Mimi. Maestrul va fi acompaniat de orchestra Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu".

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Spectacolul muzical va începe la ora 19:00 și va dura două ore.

Organizatorii au pregătit, pentru cei care vor fi prezenți, o surpriză din partea Castelului Mimi.

"Este un concert de cameră, doar că în aer liber. O să fie ceva extraordinar, deosebit și seara va culmina cu un duet să-i spunem așa, al Maestrului și a fântânei noastre dansatoare care luminează sub muzica maestrului", a spus managerul general Castel Mimi, Cristina Frolov. 

Amatorii de muzică clasică vor avea parte de o ambianță frumoasă şi o acustică deosebită. Locurile pentru spectatori vor fi amplasate în faţa Castelului, lângă havuz.

"Vom cânta pentru lume. Sperăm că se va aduna această lume și ne vom bucura împreună", a declarat compozitorul Eugen Doga. 

Prețul unui bilet este de 500 lei.

Anterior, Castel Mimi a inaugurat, în premieră în ţara noastră, un havuz muzical, iar primul spectacol a fost regizat pe notele piesei "Gingașa și tandra mea fiară", semnată de celebrul compozitor Eugen Doga.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu