Renumitul cântăreț rus Lev Leșcenko, internat în reanimare cu pneumonie. Artistul și soția sa așteaptă rezultatele testelor la coronavirus

Cântărețul rus Lev Leșcenko, care a fost diagnosticat cu pneumonie, a fost transferat la terapie intensivă nu din cauza deteriorării stării de sănătate, ci pentru o procedură planificată. Despre aceasta a declarat pentru TASS, miercuri, 25 martie, directorul de concert al artistului Oleg Dmitriev.

„El este în terapie intensivă, se „hrănește” cu oxigen. Nu este o urgență, mi-au explicat. Acesta este cel mai bun loc pentru o astfel de procedură, unde este cel mai curat și mai convenabil, unde se află cele mai noi echipamente. El este îngrijit la nivel exemplar”, a spus interlocutorul agenției.

Potrivit lui Dmitriev, artistului i-au prelevat probe pentru testul la coronavirus. Testele au fost trimise la Novosibirsk, iar rezultatele vor veni probabil în seara zilei de 26 martie, transmite RIA Novosti.

După cum a spus prietenul Leshchenko, umoristul Vladimir Vinokur, artistul se simte bine.

„Am vorbit cu el la telefon ieri și azi. Se simte normal. Dar este foarte dificil. Pneumonie bilaterală. Este dificil pentru un copil, dar pentru un adult, este foarte dificil ”, a declarat Vinokur pentru 5-tv.ru.

Pe 24 martie, a fost raportat că poporului al Federației Ruse, Lev Leșcenko și soția sa au fost internați la un centru medical din Kommunarka cu suspiciune de pneumonie. Pe 12 martie, artistul s-a întors din turneele din Canada și SUA, respectând regimul de autoizolare.

loading...

Lasă un comentariu