Renumitul actor Bruce Willis va deveni din nou tătic

Embed:

Renumitul actor Bruce Willis va deveni din nou tătic. Cea cu care s-a căsători în 2009, actriţa Emma Heming, este însărcinată cu al doilea copil al lor. Potrivit unor fotografii din presă, Heming este într-o stare avansată a sarcinii.

Cei doi au fost fost surprinşi de paparazzi alături de fiica lor, Mabel, de un an şi opt luni, la un târg al fermierilor din California. De asemenea, sarcina a fost confirmată de mai multe surse, deşi, la insistenţa jurnaliştilor, un purtător de cuvânt al actorului Bruce Willis a refuzat să comenteze.

Actriţa şi producătoarea Emma Heming, în vârstă de 35 de ani, a jucat alături de Bruce Willis în mai multe filme cum ar fi: "Perfect Stranger" din 2007 şi "Bruce Willis: Why the Legend Never Dies" din acest an. Cea mai recentă peliculă în care apar cei doi este "Red 2".

Bruce Willis a mai fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în 2000, şi are trei copii din această căsnicie: Rumer, Scout şi Tallulah.

Actorul a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie and David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Hard to Kill", "The Last Boy Scout", "Pulp Fiction" şi "The Jackal".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu