Renault va lansa un nou brand, dedicat modelelor sport VEZI FOTO

Renault va transforma divizia Renault Sport într-un brand de sine stătător. Primul model: versiunea de serie a conceptului DeZir, informează autocar.co.uk, citat de realitatea.net.

Renault se pregăteşte să lanseze un nou brand sub care să fie comercializate viitoarele modele sportive ale francezilor.

Brandul se va numi Renaultsport, marca-mamă renunţând la ideea de a dezvolta maşinile sportive sub brandUL Alpine. Piaţa ştie deja că divizia Renault Sport se ocupă de hot-hatch-urile de succes ale mărcii, deci alăturarea acestui nume lângă modelele sport nu ar fi deloc una dificilă pentru francezi.

Primul model al noului brand va fi versiunea de serie a conceptului DeZir, lansat în premieră mondială anul trecut. Deşi nimic nu este confirmat oficial până în acest moment, planurile de dezvoltare puse la cale de Renault sunt deja avansate.

"Renaultsport este cheia strategiei Renault de viitor. Vorbim de un brand pentru care clienţii dovedesc deja o loialitate remarcabilă şi care este perceput de unii posesori ai modelelor în cauză ca o marcă de sine stătătoare. Vom continua să lucrăm la versiuni derivate din Megane, de exemplu, pentru că este o maşină superbă şi excelentă pentru noi. Dar avem nevoie şi de modele specifice Renaultsport. Am început deja să lucrăm la acestea. Ne gândim la volume reduse de producţie", a declarat Beatrice Foucher, managerul de produs Renault.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu