Renault Megane facelift: LED-uri, 2 motoare noi şi un RS mai potent (FOTO)

Renault vine la Salonul Auto de la Geneva cu o premieră oarecum aşteptată de publicul larg: faceliftul lui Megane, anunţă automarket.ro.

Principalele noutăţi se vor afla sub capotă, unde publicul va face cunoştinţă cu un nou motor pe benzină, în patru cilindri, cu o capacitete de 1.2 litri. Unitatea dezvoltă 115 cai putere şi un cuplu motor de 190 Nm, garantând în acelaşi timp un consum de 5.3 litri/100 de km şi emisii de 119 g/km.

Pe lângă o unitate revizuită 1.5 dCi de 110 cai, Megane facelift primeşte şi cel mai puternic diesel cu o capacitate de 1.6 litri existent până acum pe piaţă, adică cel de 130 cai. Prima versiune garantează 260 de Nm şi un consum de numai 3.8 litri/100 de km, în timp ce unitatea de 1.6 litri promite 320 de Nm de la 1750 Nm şi un consum de 4 litri/100 de km.

Nici versiunea de performanţă RS nu a fost ocolită de facelift. Pe lângă modificările estetice, sportiva primeşte 15 cai putere şi 20 de Nm în plus. Performanţele versiunii standard le egalează astfel pe cele ale ediţiei Trophy, lăudată deja de presa de specialitate.

Toate versiunile modelului Megane primesc cu ocazia faceliftului şi o serie de îmbunătăţiri tehnologice, cum ar fi sistemul multimedia de ultimă generaţie şi Visio System, o funcţie care avertizează şoferul la depăşirea benzii de mers şi controlează totodată fasciculul luminos al farurilor pe timp de noapte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu