Renault a publicat PRIMELE IMAGINI cu exteriorul noului Clio. VEZI cum arată

Renault a publicat primele imagini cu exteriorul noului Clio. Mai elegant şi mai dinamic din orice unghi, noul Clio moşteneşte formele senzuale ale precedentei generaţii. Noul model câştigă în expresivitate, păstrând în acelaşi timp profilul său elegant. 

Orange Valencia este una dintre noile nuanţe din gamă, precum şi Brown Vison şi Bleu Céladon. Aceasta asigură dinamism Noului Clio şi oferă o profunzime şi strălucire fără precedent, datorită tratamentului său specific, bazat pe un lac colorat în portocaliu, utilizat pentru prima dată în industria automobilelor. Noul Clio este mai scurt, dar cu un habitaclu mai spaţios. Caroseria a fost coborâtă pentru o mai bună aerodinamică, scrie canal3.md.

Renault Sport introduce noua sa linie R.S. Line pe Noul Clio, care va înlocui treptat linia actuală GT-Line. R.S. Line este mai sportiv datorită liniilor sale exterioare şi a design-ului interior şi răspunde aşteptărilor numeroşilor clienţi care doresc o diferenţiere puternică susţinută de o siluetă mai dinamică.

În partea exterioară, Noul Clio R.S. Line prezintă linia dinamică de inspiraţie F1, semnătura de design iconică a modelelor R.S. Versiunea dispune, de asemenea, de o grila de tip fagure, jante de aliaj de 17 inchi şi un panou spate mai atletic.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu