Renauld a publicat primele imagini cu noua generaţie Mesage RS (FOTO)

Renault a ales o metodă inedită pentru a promova lansarea noii generații Megane RS. După un test demonstrativ sub camuflaj efectuat la Monaco la sfârșitul lunii mai, francezii au început să furnizeze câteva informații despre caracteristicile tehnice ale mașinii, pe lângă o galerie foto cu o serie de teste realizate iarna trecută.

Lansarea oficială a noii generații este programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie, însă până atunci avem și primele imagini fără camuflaj, sosite prin intermediul unei pagini de Facebook dedicate fanilor acestui model, scrie automarket.ro.

Cele 3 imagini scot în evidență principalele trăsături de design ale sportivei, iar concluzia este una destul de simplă: liniile de design nu diferă foarte mult de cele ale modelului standard Megane, chiar dacă vorbim despre o versiune de performanță.

Constructorul francez a confirmat anterior că noul Megane RS va avea direcție integrală prin intermediul sustemului 4Control, care va permite performanțe mai bune prin stabilizarea mașinii în virajele de mare viteză.

Potrivit Renault, Megane RS va deveni astfel primul hot hatch compact care dispune de o astfel de tehnologie.

Pe de altă parte, Renault a anunțat că Megane RS va permite două setări pentru sașiu. Prima dintre ele se numește Sport și combină performanța și confortul în utilizarea de zi cu zi, în timp ce a doua se numește Cup și permite obținerea unor performanțe superioare la rularea pe circuitele de curse.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu