Renato Usatîi s-a asigurat că poza lui a fost scoasă de pe panoul IP Buiucani și a pus în loc fotografia lui Năstase

Embed:

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, susține că imaginea lui nu se mai regăsește pe panoul de la IP Buiucani, iar poza a fost înlocuită cu fotografia altei persoane. Despre aceasta a anunțat Usatîi într-un live pe pagina sa de Facebook, după ce cei de la Inspectoratul de Poliţie au uitat să scoată poza.

Imaginea lui Renato Usatîi a fost pusă pe panoul cu fotografiile celor daţi în căutare, în timpul când era plecat din țară. Politicianul a fost suspectat de tentativă de omor. 

CITEȘTE ȘI: Unde este Renato Usatîi? Poza lui apare în continuare pe panoul de la IP Buiucani

În timpul intervenție sale live, Liderul Partidului Politic Partidul Nostru a făcut glume pe marginea costumului ministrului de interne, Andrei Năstase, cu care acum câteva zile a fost la ședința Guvernului și a hotărât să plaseze imaginea șefului MAI pe panoul IP Buiucani, unde a stat fotografia lui.

"La o glumă bună eu răspund cu o glumă la fel de bună. Am văzut că noul ministru de Interne vine la şedinţele de Guvern în uniformă ca cea de poliţist. Cred că lui i se potriveşte, ca unui ministru de Interne, o uniformă mai serioasă."

L-am sunat pe Andrei Năstase pentru a-i cere o reacţie, dar acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Poza lui Renato Usatîi a fost afişată pe panoul persoanelor date în căutare de la Inspectoratul de Poliţie Buiucani până sâmbătă, când presa a scris despre acest lucru. Renato Usatîi a părăsit Moldova în octombrie 2016, înainte ca pe numele lui să fie eliberate două mandate de arestare. El este învinuit de tentativă de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunţov şi de introducerea ilegală în ţară unor sume de bani din Rusia. Liderul formaţiunii "Partidul Nostru" a revenit acasă în luna iunie şi a fost preluat de mascaţi chiar de la vamă. Doar că în aceeaşi zi, el a fost eliberat, pentru că procurorii au renunţat la mandatul de arestare. În prezent, Usatîii este consilierul primarului de Bălţi, Nicolai Grigorişcin.

CITEȘTE ȘI: Andrei Năstase, luat peste picior de politicieni: E vreun bal mascat la Guvern?

Lasă un comentariu