Renato Usatîi o avertizează pe Maia Sandu că partenerii de coaliţie Dodon şi Năstase ar putea să-i tragă o ţeapă

Embed:

Liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, consideră că premierului Maia Sandu îi lipsește un pic de "viclenie" în relația cu ceilalți parteneri de coaliție. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Usatîi i-a sugerat preşedintelui PAS să se apuce de treabă și să oprească dezmățul din țară. 

"Mă uit eu la tot circul acesta cu cai din politica moldovenească și cred că Maiei Sandu în relația cu partenerii ei - Igor Dodon și Andrei Năstase, nu-i ajunge oleacă de viclenie...

Viclenie și vreo doi sfetnici buni, care să cunoască situația de la Briceni până la Giurgiulești, care să se întâlnească cu oamenii zi de zi și care grăiesc în limba lor. Studenții din parlament cu școală peste hotare sunt buni, dar aici e Moldova și e nevoie de alt "approach" - cum se zice la Harvard. 

În cărțile ei de management nu e scris nimic despre "kidos", "bablos" sau "podsos", pe când drujii din Alianță cunosc tema la perfecție. Și folosindu-se de încrederea pe care europenii și americanii o au în Maia - își fac un nou regim oligarhic, după aceleași principii și valori ca și la Plaha. 

Și cum o să aibă toate cărțile la mână - o să scape de ea. Maia Sandu trebuie să înțeleagă: dacă te bagi în horă cu lupii trebuie să fii și tu lupoaică. Fără principii de studentă de la seminarul teologic.
Și trebuie să le dai peste bot celor care fac măgării, nu scriind pe facebook, dar în viața reală. Dur și fără milă.", a scris Renato Usatîi.

Totodată, politicianul mai scrie că Sandu ar trebuie să fie mai agresivă, sugerându-i că modul ei de a-și exprima nemulțumirile pe rețelele de socializare nu face decât să sporească dezamăgirea oamenilor.

"Și apropo de postări pe FB - ați citit ce scrie lumea la postările voastre? Sutele de comentarii dea oaia, tot sunt trollii PD? Sau poate oameni care v-au susținut și pe care i-ați dezamăgit?
Oamenii se întreabă, oare asta a fost planul-uraganul vostru? Să veniți la putere pentru a alunga un oligarh și a aduce altul? 
Dacă da, atunci misiunea voastră s-a împlinit. 
Dacă nu - atunci apucați-vă de treabă și opriți odată dezmățul din țară. Rupeți odată toate schemele și înțelegerile dintre drujii de alianță și eliberați țara de toți șahmatiștii politici. 
Chiar dacă pentru asta o să trebuiască să mergem în anticipate.", a scris Usatîi.

Lasă un comentariu