Renato Usatîi, live pe Facebook: "Confirm că am transmis banii pentru asasinul Proca" (VIDEO)

Embed:

Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi a recunoscut că a transmis banii pentru killerul moldovean Vitalie Proca, aflat în detenţie în România. Despre acest lucru Usatîi a spus într-un filmuleţ plasat pe o reţea de socializare. 

"Unul dintre cei reţinuţi la Chişinău este Malarciuc, iar cel de-al doilea, al cărui nume nu a fost făcut public de către procurori, este Serghei Ceban, de la clubul de hochei "Platina". De fapt, eu am transmis banii. Eu vă confirm că am transmis banii", a spus Renato Usatîi. 

CITEŞTE ŞI: Dosarul Gorbunţov. Renato Usatîi CONFIRMĂ legătura cu Malarciuc. Cum comunicau cei doi

Citeşte şi: EXCLUSIV! Dezvăluiri INCENDIARE! Mesajul din Londra adresat lui Renato Usatîi (VIDEO)

CITEŞTE ŞI: Gherman Gorbunţov: "Usatîi vrea să-şi spele urmele". Ce a făcut liderul PN după arestul lui Proca

CITEŞTE ŞI: DOVADA că Gherman Gorbunţov s-a întâlnit cu anchetatorii moldoveni la Londra (FOTO)

PUBLIKA.MD aminteşte că cinci persoane au fost reținute până acum în dosarul Gorbunțov. Trei au ajuns în custodia forţelor de ordine în urma a opt percheziţii efectuate astăzi la mai multe adrese.

Informația a fost confirmată de către șeful Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă.

Anterior, alte două persoane, bănuite că au încercat să-l mituiască pe asasinul Vitalie Proca, pentru a-l determina să depună mărturii false, au fost reținute.  

Bancherul susţine că tentativa de asasinat asupra  sa și depozițiile false ale lui Proca au fost comandate de Renato Usatîi. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu