Renato Usatîi: La Bălți, steaua socialiştilor s-a stins (VIDEO)

Embed:

Steaua socialiştilor în Bălţi s-a stins în primul tur al alegerilor, a declarat preşedintele formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, care şi-a adjudecat deja fotoliul de primar al municipiului Bălţi. Usatîi a declarat că a obţinut peste 60 la sută din voturi în mai multe secţii de votare. Socialiştii nu au comentat aceste declaraţii.

"Este o campanie murdară. În Bălți steaua socialiștilor s-a stins și se va aprinde atunci când o sa vrem noi, ca de exemplu în noaptea Revelionului.

Mulțumesc la toți bălțenii care m-au susținut. Bălțiul este un oraș deosebit și aici trăiesc oameni la fel de deosebiți.

Oamenii au arătat cât de mult cred în noi, în oamenii care au făcut ceva concret. La Bălți nu este loc pentru socialiști. Această victorie este un nou început pentru partidul nostru.

Vom depune toate puterile să demonstrăm că Moldova nu este doar Chișinău, iar oamenii nu trebuie ignorați", a spus Renato Usatîi.

Nici preşedintele Igor Dodon, nici  reprezentanţii PSRM nu au comentat, deocamdată, acuzaţiile lui Renato Usatîi.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook .

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu