Renato Usatîi i-a făcut o ofertă tentantă comunistului Alexandr Petkov

Embed:

Renato Usatîi, cap de listă al Partidului Patria la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, l-a invitat pe comunistul Alexandr Petkov să candideze din partea acestei formaţiuni politice.

Invitaţia a fost lansată pe pagina personală de pe o reţea de socializare a lui Usatîi. Oferta vine după ce PCRM a respins iniţiativa lui Petkov de a convoca de urgenţă o şedinţă a Parlamentului în problema facturilor pentru serviciile de alimentare cu apă.

"Cunoaştem poziţia principială şi fără compromisuri a deputatului comunist Alexandr Petkov. De aceea, îl invit să intre pe lista electorală a Partidului Patria şi să continue de la tribuna Parlamentului lupta împotriva corupţiei şi birocraţiei", scrie Usatîi pe pagina de pe reţeaua de socializare.

Alexandr Petkov a refuzat să comenteze oferta lui Usatîi, iar şeful staff-ului electoral al PCRM, Artur Reşetnicov, a declarat că a înţeles acum sensul acţiunilor unor colegi de-ai săi, însă acestea nu vor împiedica PCRM să-şi atingă scopul la alegerile din 30 noiembrie.

Pe lista Partidului Patria deja figurează un deputat PCRM. Este vorba despre Grigore Petrenco.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu