Renato Usatîi: Actualul director al SIS va fi demis. Motivul e halucinant: pentru că e baptist

Actualul director al SIS, Alexandr Esaulenco, ar urma să fie demis în viitorul apropiat, după ce "cineva de departe" i-a cerut lui Igor Dodon să facă acest lucru. Despre aceasta a declarat, aseară, într-o intervenţie pe Facebook, liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi.

Potrivii lui Usatîi, în locul lui Esaulenco ar urma să fie numit actualul vicedirector al SIS Artur Gumeniuc.  

"Ei au născocit o combinaţie în baza căreia să-l demită (pe Esaulenco - n.n) Este implicat şi Mitropolitul Vladimir, care deja a treia zi se ocupă de aceasta. Ei s-au gandit la combinaţia că actualul director este baptist şi că Mitropolitul Vladimir face gălăgie şi că unii din exterior cer demiterea directorului SIS şi numirea lui Gumeniuc în locul lui", a declarat Usatîi. 

Probabilitatea ca Dodon să nu-l numească pe Gumeniuc este foarte mică, susţine Usatîi. Ata deoarece "Dodon este cel mai ascultător preşedinte şi va face ce i se spune". Pe de altă parte, Usatîi afirmă că cei care au cerut schimbarea directorului SIS nu au altă candidatură. 

"Va fi cel mai amuzant show. Moldova este o ţară multietnică, oamenii împărăşesc diferite confesiuni religioase. Numai Igor Dodon şi consultanţii lui de PR puteau născoci o asemenea combinaţie stupidă", a mai spus Renato Usatîi în intervenţia sa pe Facebook.

Deocamdată, nici Mitropolitul Vladimir, nici directorul SIS Alexandr Esaulenco nu au comentat afirmaţiile lui Usatîi.

 

 

loading...

Lasă un comentariu