Remy Bonjasky, impresionat de femeile din Moldova: Sunt atât de frumoase încât bărbaţii din toată lumea trebuie să vină să le vadă

Embed:

Celebrul luptător de K-1 Remy Bonjasky s-a întors în Moldova... de dragul femeilor. Acesta a declarat că nu a mai văzut nicăieri atâtea femei frumoase ca în ţara noastră. Olandezul este impresionat şi de luptătorii moldoveni, care le-a dat şi un sfat: "Ar trebui să se antreneze mai mult!"

Remy Bonjasky, supranumit "gentelmanul zburător", care este invitat special al Galei KOK a fost invitat şi la Publika TV. Sportivul, în vârstă de 38 de ani, se află pentru a doua oară în ţara noastră şi a declarat că va mai veni de câte ori va avea ocazia doar de dragul femeilor.

"Femeile de aici sunt atât de frumoase încât bărbaţii din toată lumea trebuie să vină aici să le vadă", a spus Bonjasky.

Olandezul cunoaşte bine şi nivelul de pregătire a kickboxerilor moldoveni. Acesta a declarat că sportivii din ţara noastră trebuie să muncească mult pentru a ajunge printre cei mai buni luptători din lume.

"Unii dintre ei ar trebui să vină în Olanda să se antreneze la academia mea. Cred că aceşti sportivi au nevoie de antrenori de talie mondială. Ei au antrenori buni, dar dacă priviţi atent la felul în care noi luptăm, în Olanda, cum dominăm în categoria greilor, veţi observa diferenţa. Ar fi bine să se antreneze un pic cu noi", a menţionat luptătorul.

Remy Bonjasky a devenit celebru datorită defensivei excelente, a loviturilor puternice de picior şi de genunchi dar şi pentru victoriile obţinute prin knock-out. Din cele 78 de lupte câştigate la profesionişti, 40 victorii au fost obţinute înaintea expirării timpului regulamentar. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu