Relaţia Republica Moldova - UE, pe înţelesul studenţilor. Pavel Filip şi Corina Creţu au ţinut o lecţie deschisă la ASEM (VIDEO)

Prim-ministrul Pavel Filip şi comisarul european pentru Politică Regională Corina Creţu au susţinut o lecție deschisă pentru studenţii Academiei de Studii Economice în care au vorbit despre beneficiile pe care le are Republica Moldova datorită relaţiei cu Uniunea Europeană.

"Alături de Comisarul European pentru Politica Regională, Corina Crețu, am avut astăzi parte de discuții interactive cu studenții de la mai multe universități din țară. Mă bucur că am găsit tineri informați, dar și curioși să afle mai multe despre relația dintre țara noastră și UE, relație care este mult mai importantă decât pare sau decât se vorbește. Le-am spus studenților că lucrăm la o nouă viziune în educație, pentru că ne dorim să facem aici, acasă, studii de calitate. Până atunci însă i-am îndemnat să profite pe deplin de programele de mobilitate academică și schimburile de experiență susținute de UE și să revină acasă pentru a ne ajuta să construim un sistem de educație bazat pe valori europene, care să răspundă nevoilor pieței, să genereze profesioniști și personalități", a scris premierul Pavel Filip pe Facebook. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu