"Reidman, Mișin, Ivanov, Ceban şi Domente vor părăsi PCRM"

"Deputaţii Oleg Reidman, Vadim Mişin, Violeta Ivanov, Ion Ceban şi Oxana Domente vor părăsi PCRM". Mii de membri ai Partidului Comuniştilor au primit astfel de mesaje pe telefoanele lor mobile în ultimele zile, scrie agenţia de ştiri "Omega".

Mesajul ar fi fost transmis de pe un număr înregistrat în Spania. În sms-uri se spune că deputaţii comunişti menţionaţi ar purta negocieri cu diferite forţe politice, pentru ca ulterior să plece din PCRM.

Pe de altă parte, parlamentarii vizaţi, dar şi conducerea formaţiunii din care fac parte, neagă aceste zvonuri şi le califică drept speculaţii şi minciuni.

Amintim că la începutul lunii noiembrie, deputaţii comunişti Igor Dodon, Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc au părăsit PCRM-ul. Liderul partidului, Vladimir Voronin, a calificat gestul lor drept trădare. Ulterior, comuniştii din sectoarele Râşcani şi Buiucani ale Capitalei au plecat şi ei din formaţiune. Aceştia au declarat că  îl vor urma pe Igor Dodon în Partidul Socialiştilor. Astăzi, 50 de membri ai PCRM şi mai mult de jumătate din organizaţia comsomolistă din Bălţi au plecat din Partidul Comuniştilor. Şi ei au spus că îl vor urma pe Dodon.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu