REGULI NOI pentru Eurovision 2018. Ţările participante vor fi obligate să se conformeze noilor cerinţe

Embed:

Anul acesta participanţii la Eurovision 2018 care va avea loc la Lisabona, vor trebui să se conformeze unor reguli noi. Schimbarea vine din partea Uniunii Europene a Radiodifuzorilor, aceştia au ajuns la concluzia de a face unele schimbări după ce Ucraina nu a reuşit să se încadreze în termenii de pregătire a Eurovisionului de anul trecut. Astfel în acest an, ţările care vor dori să participe vor fi nevoite să se supună cerinţelor noi.

1. De acum în colo delegaţiei naţionale îi va fi interzis să includă în lista lor persoane care au interdicţie de a intra în ţara care găzduieşte Eurovisionul.

2.  Dacă ţara care găzduieşte Eurovisionul nu se conformează în termenilor indicaţi (în ceea ce priveşte organizarea) atunci dreptul de a organiza Eurovisionul poate reveni altei ţări.

PUBLIKA:MD Reaminteşte că anul acesta, pe scena de la Kiev, marele trofeu a fost luat reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, iar băieţii de la SunStroke Project s-au clasat pe locul trei, acesta fiind cel mai înalt loc primit de Republica Moldova la acest concursul de muzică internaţional. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu