Reguli bune de ştiut! Cum să aveţi succes la un interviu de angajare (VIDEO)

Interviurile de angajare sunt întotdeauna stresante, mai ales pentru cei care sunt de mai mult timp în căutarea unui job.

Nu o singură dată am auzit că prima impresie contează. De aceea, atunci când mergeți la un interviu de angajare înainte de toate trebuie să fiți informaţi.

Mulți caută un serviciu bun, diferenţa o fac CV-ul sau scrisoarea de intenţie şi recomandările pe care le veți prezenta angajatorului.

În CV-ul nu trebuie să includeți informaţii false sau din cele care nu mai sunt actuale. De exemplu, dacă ați învăţat o limbă străină acum 10 ani, iar de atunci nu ați mai vorbit-o, competenţa dvs e egală cu 0.

Pe lângă ţinuta corespunzătoare, punctualitatea este un detaliu la fel de important. Ar fi bine să veniţi cu 5-7 minute mai devreme.

Ca să nu arătăţi angajatorului că motivaţia de bază este cea financiară, nu aduceți în discuţie tema salariului decât doar atunci când primiți oferta de angajare.

Iar spre finalul oricărui interviu, e bine să pregătiţi 2-3 întrebări pentru angajator, să vă intereseze lucruri specifice despre companie, sarcinile zilnice, modul de raportare și condițiile angajării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu