Regretatul artist român Mihai Constantinescu va fi astăzi condus pe ultimul drum

Embed:

Regretatul artist român Mihai Constantinescu va fi astăzi condus pe ultimul drum. Interpretul va fi înmormântat la cimitirul Ghencea Militari din Bucureşti. Ieri, toţi cei care l-au iubit au putut să-şi ia rămas bun la Biserica Sfânta Parascheva, acolo unde i-a fost depus sicriul.

"Unii dintre noi sunt mai slabi, alţii sunt mai puternici. Alţii sunt foarte puternici."

Decesul marelui muzician a fost ca un fulger pentru artiştii din România. Corina Chiriac l-a descris drept un adolescent veşnic, drăgălaş, care iubea florile şi femeile, iar odată cu moartea lui a dispărut un artist din peisajul mondial. I-au urat un drum lin către stele interpreţii Ovidiu Comornic, Gabriel Cotabiţă, Oana Sârbu.

Anastasia Lazariuc, cea cu care a împărţit scena şi despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de iubire, a transmis condoleanţe familiei şi că îi este foarte greu să accepte că nu mai este în viaţă.

La biserică, printre cei care s-au adunat în jurul sicriului lui Mihai Constantinescu a fost observată şi fosta soţie a artistului, Mihaela, cu care a fost căsătorit aproape trei decenii. Ea a mărturisit că mergea la spital destul de des alături de Simona Secrier, ultima femeie din viaţa cântăreţului.

"Un om minunat, care a iubit foarte mult viaţa, care i-a iubit pe toţi oamenii. Mihai a dăruit atâta iubire, încât noi, oamenii de lângă el, femeile din viaţa lui, cu toată iubirea noastră pentru el nu ştiu dacă am reuşit vreodată să-i întoarcem iubirea aşa cum el ne-a dăruit-o", a declarat Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu.

După ce în luna mai l-a descoperit fără suflare în casă şi a fost dus la spital, Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, putea fi observată zilnic lângă căpătâiul artistului.

"Iubirea pentru Mihai. Asta mă ţine şi îmi dă puteri. În sufletul meu este iubire, este soare, este lumină, aşa cum îi place şi lui Mihai", a zis Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu.

Ieri, Klaus Iohannis a semnat un decret de decorare post-mortem cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de cavaler pentru Mihai Constantinescu, în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră.

Mihai Constantinescu, s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. El se afla în comă de aproape şase luni. A lăsat în urmă o carieră muzicală de peste 50 de ani. A devenit cunoscut în special pentru hituri precum ”O lume minunată”, ”Bună seara, noapte bună!” sau ”Sus în deal”.

"- Mulţumesc pentru tot ce am avut, pentru tot ce am primit. Am fost un băiat superb. Eram frumos, recunoaşte.
- Da, da!"

Lasă un comentariu