REGLARE DE CONTURI la Stăuceni! Un bărbat, ÎMPUŞCAT MORTAL, iar alţii doi în stare gravă la spital (FOTO)

Embed:

(UPDATE  18:46) Igor Popa, procurorul municipiului Chişinău: Grupul de persoane a intrat ilegal pe teritoriul întreprinderii respective şi a încercat să pătrundă în sediul acestei întreprinderi. Erau agresivi. Erau în jur de 13 persoane care au venit la faţa locului cu patru automobile. Era totul organizat. Aceştia au atacat angajaţii întreprinderii şi au deteriorat bunurile întreprinderii. Stăpânul s-a baricadat la etajul II, a apelat 902. În situaţia în care unele persoane au continuat atacul şi erau foarte violente, directorul a aplicat arma, un pistol care era deţinut legal şi a efectuat în jur de 7 împuşcături în direcţia persoanelor care atacau. În rezultat, atacatorii s-au retras cu automobilele cu care au venit. A fost depistat cadavrul unuia dintre atacatori. Ulterior s-a constat că încă două persoane s-au adresat la Spitalul de Urgenţă cu plăgi cauzate prin împuşcături. La faţa locului s-a deplasat o grupă operativă. 

Bărbatul decedat se află în vizorul persoanelor de drept. Are mai mult de 10 condamnări anterior şi se afla în căutare. Câteva luni în urmă acesta a fost eliberat din locul de detenţie. El a fost condamnat anterior pentru acţiuni violente, circulaţie ilegală de substanţe narcotice şi furturi. 

O altă persoană care a fost rănită are de asemenea antecedente penale. Acesta s-a aflat în vizorul organelor de drept. 

S-au întreprins toate măsurile pentru a identifica persoanele implicate în această infracţiune şi atragerea la răspundere penală a acestora. 

Până la acest moment au fost identificate doar patru persoane implicate. 

În acest caz au fost pornite două cauze penale: un dosar pornit pentru omor, iar al doilea pentru acţiuni de huliganism

Camerele de supraveghere au înregistrat toate acţiunele care au avut loc la faţa locului, iar imaginile au fost ridicate de specialişti. În urma vizionării acestor imagini s-a ajuns la concluzia că proprietarul întreprinderii a întreprins toate măsurile pentru a se apăra.

(UPDATE 18:02) Alţi doi bărbaţi care au fost implicaţi în conflictul din comuna Stăuceni au fost răniţi. Aceştia au fost trasportaţi la spital. Ei se află în stare gravă, dar stabilă. 

(UPDATE 17:01) Oxana Bodnar, corespondent PUBLIKA TV: Totul s-a întâmplat după ce între victimă şi cel care a împuşcat s-a iscat un conflict. Potrivit procurorilor, este vorba de o reglare de conturi. Bărbatul care a împuşcat victima se presupune că este directorul vulcanizării. Acesta colaborează cu anchetatorii.

Cadavrul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la o distanţă de aproximativ 50 de metri, lângă o staţie de alimentare. 

Victima este un bărbat de aproximativ 36 de ani, cu antecendente penale. Rudele victimei spun că bărbatul nu a avut conflicte cu nimeni şi planifica să plece la muncă peste hotare. 

(16:29) Un bărbat a murit după ce a fost împușcat. Omorul a fost comis în comuna Stăuceni, Chișinău. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Direcției municipale de poliție, Adrian Jovmir.

Potrivit lui, incidentul a avut loc în urma unui conflict a unui grup de persoane.

Ulterior, un tânăr de 37 de ani a efectuat o împușcătură în direcția acestora dintr-o armă deținută legal.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost găsit a fost găsit în spatele unei stații de alimentare.

Poliția investighează cazul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu