Regizorul Sandu Grecu a desenat, alături de Publika TV, o zebră la liceul Prometeu

Embed:

În Capitală a mai apărut o trecere pentru pietoni. Zebra a fost desenată de elevii şi profesorii de la liceul Prometeu, cărora li s-a alăturat actorul şi regizorul Sandu Grecu. Acţiunea se înscrie în campania iniţiată de Publika TV "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă."

La intersecţia străzilor Mateevici şi Nicolae Iorga niciodată nu a existat o trecere de pietoni. Părinţii, profesorii şi elevii liceului "Prometeu", care se află în preajmă, sunt indignaţi de nepăsarea autorităţilor.

"Este o zonă foarte aglomerată, în special copiii traversează această stradă, pentru a lua microbusul, a merge acasă, a veni la şcoală. Dar în fiecare zi avem ore de sport care se desfăşoară în parc şi copiii sînt obligaţi să meargă acolo, traversarea este foarte dificilă", a spus o mămică.

"Am venit cu entuziasm să desenz zebre, în primul rînd să-mi ajut colegii, să trec corect zebra, doamne fereşte să nu mă calce vre-o maşină", a menţionat o elevă.

Actorul Sandu Grecu spune că a venit cu plăcere să deseneze zebra, şi consideră că acest lucru îi va responsabiliza pe şoferi şi pietoni.

"Această zebră ne mai poate educa cei şapte ani de acasă, unde nu s-au ajuns, ca noi să trecem acolo unde este zebră, ca noi să fim corecţi, nu numai şoferii, ci şi pietonii. Acestea-s cele mai frumoase zebre, ia uitaţi-vă!", a menţionat regizorul Sandu Grecu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu