Regizorul Peter Jackson s-a ales cu o stea pe bulevardul celebrităților de la Hollywood

Embed:

Regizorul trilogiei "Lord of The Rings" și "Hobbit: The Battle of Fiver Armies", Peter Jackson, s-a ales cu o stea pe bulevardul celebrităților din Hollywood. Evenimentul a avut loc în prezența a numeroase staruri și sute de fani.

Steaua dedicată regizorului Peter Jackson a fost amplasată chiar în fața Dolby Theatre, unde se desfășoară ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

 Printre celebrităţile care au participat la ceremonie se numără şi renumiţii actori Elijah Wood şi Orlando Bloom. Regizorul neozeolandez spune că nu a sperat vreodată la o asemenea onoare.

"Când aveam 12 ani mă plimbam pe aici şi ma uitam la aceste stele. Nici în cele mai îndrăzneţe vise nu m-am gândit că voi fi astăzi aici şi voi avea propria mea stea", a spus  Peter Jackson.

Peter Jackson a obținut, în 2004, Oscarul pentru cel mai bun regizor, pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună imagine pentru "Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui". Pelicula a mai fost apreciată cu două premii BAFTA pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu, iar Peter Jackson a primit Globul de Aur pentru cel mai bun regizor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu