Regina turneului US OPEN: Sloane Stephens s-a impus cu 6-3, 6-0 în partida cu Madison Keys

Embed:

Sloane Stephens a cucerit în premieră titlul la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Tenismena americană a învins-o în finală cu 6-3, 6-0 pe compatrioata sa, Madison Keys, într-o partidă ce a durat doar o oră și un minut.

Originară din statul Florida, sportiva în vârstă de 24 de ani a dominat clar partida disputată pe ”Artur Ashe Stadium” din New York, iar Keys nu a avut, practice, nici un fel de replică. Numărul 83 mondial, Sloane Stephens a intrat în posesia unui cec de 3 milioane 700 de mii de dolari și a primit două mii de puncte WTA. De partea cealaltă, Keys a beneficiat de un million 825 de mii de dolari și de 1300 de puncte WTA.


Stephens a câștigat al cincelea turneu din cariera sa și a devenit prima jucătoare din Statele Unite care s-a impus la competiția de la Flushing Meadows în acest mileniu, în afara surorilor Williams.

Departe de teren timp de 11 luni, din cauza unei fracturi de stres, Sloane Stephens a avut o a doua jumătate a anului 2017 impresionantă, cu semifinale la turneele WTA Premier de la Toronto și Cincinnati.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu