Regina Elisabeta şi Kate Middleton au avut o întâlnire privată înainte de nunta cu Prinţul William

Un nou documentar difuzat de Amazon Prime a dezvăluit faptul că ducesa de Cambridge, Kate Middletone (36 de ani), a avut o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a II-a, înainte de nunta cu prinţul William din 2011, în scopuri „didactice“.

Kate Middleton şi Prinţul William (36 de ani) s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, iar nunta lor a fost difuzată de televiziuni şi urmărită astfel de peste 300 de milioane de persoane la nivel global.   

Înainte de marele eveniment, Regina Elisabeta a II-a avut o întâlnire privată cu Kate pentru a o pregăti pentru ziua nunţii.

Într-un nou documentar despre ducesa de Cambridge, difuzat de Amazon Prime, intitulat „Kate Middleton: Working Class to Windsor“, au ieşit la iveală detalii despre cum a decurs discuţia dintre suverană şi soţia Prinţului William.    

Astfel, Kate Middleton ar fi primit de la Înălţimea Sa, Regina Elisabeta (92 de ani), sfaturi preţioase despre cum ar trebui să se comporte o soţie de prinţ.   

„Încă de la început, Kate Middleton s-a bucurat de sprijinul Familiei Regale, dar şi de instrucţiunile Reginei Elisabeta. Asta pentru a se asigura că viitoarea ducesă ştie tot ce trebuie pentru a se descurca în orice situaţie, având în vedere faptul că nu s-a născut în această lume“, explică jurnalista Ashley Pearson.   

În plus, Kate Middleton ar mai fi primit lecţii despre cum să aibă o apariţie impecabilă în public:   

„A învăţat-o despre cum să coboare dintr-un vehicul fără a a se expune indecent sau cum să se aplece pentru a primi, de exemplu, un buchet de flori de la o copilă. Au discutat despre lucruri pe care, în mod normal, n-ai fi crezut că trebuie să le ştie, însă, sunt necesare unei femei aflate în poziţia ei“, a adăugat jurnalista.   

Soţia prinţului William a învăţat şi regulile ce ţin de eticheta regală:   

„Au existat şi tot felul de detalii şi câteva reguli ce ţin de eticheta regală: că să se aşeze pe un scaun, cum să facă reverenţe, cui să facă reverenţe, ce furculiţă să folosească la masă şi aşa mai departe. Practic, i s-au oferit lecţii despre cum să fie soţie de prinţ“, a mai spus Ashley Pearson, scrie adevarul.ro
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu