Regina Elisabeta caută pe cineva să-i spele vasele la Palat. Ce salariu oferă

Regina Elisabeta angajează spălător de vase la Palatul Buckingham, la Palatul Windsor şi Castelul Balmoral, pentru un salariu „princiar": 17.000 de lire pe an, scrie gandul.info.

Regina Elisabeta scoate la concurs un post de spălător de vase la Palat, pe un salariu care ar da de gândit multora: 17.000 de lire pe an, fără să fie nevoie de experienţă. Ajutorul de la bucătărie îşi va desfăşura activitatea la Palatul Buckingham, dar va fi nevoit să se deplaseze şi la alte reşedinţe regale, adică la Castelul Balmoral şi la Palatul Windsor, atunci când este nevoie. Angajatul va avea hrana asigurată, va putea beneficia de 33 de zile de concediu anual şi de o contribuţie la pensie de 15%, de trei ori media din Regatul Unit.

În anunţul postat pe site-ul familiei regale, angajatorul începe prin a-i întreba pe eventualii aplicanţi dacă sunt satisfăcuţi şi mândri de ei atunci când livrează un „serviciu impecabil". De asemenea, este specificat că experienţa „nu este esenţială", pentru că vor fi asigurate traininguri care să asigure toate competenţele necesare.

"Vorbim despre colaborare în spiritul comunităţii. Şi e de mare ajutor faptul că înveţi să livrezi un serviciu extraordinar în împrejurări incredibile. Aceste aspecte sunt cele care fac lucru pentru Familia Regală atât de diferit. Te vei alătura unei echipe închegate şi dedicate şi unui staff de catering care pregăteşte şi serveşte mâncarea la cele mai înalte standarde. Vei asista echipa prin menţinerea curată a mediului, asigurându-te că bucătarii şi asistenţii noştri au tot ceea ce le trebuie pentru a servi sute de porţii în fiecare zi. Vei curăţa echipamentul şi ustensilele gata de a fi folosite în fiecare zi şi vei asista la prepararea mâncării", se arată în anunţul Monarhiei.

Angajatorul specifică şi că, indiferent dacă aplicantul locuieşte în apropiere de Buckingham Palace sau nu, atunci când va fi nevoie va trebui să călătorească la altă reşedinţă regală şi că este important dacă doritorul îmbrăţişează această propunere. Familia regală caută pe cineva care este un „jucător în echipă desăvârşit", cu iniţiativă şi mândru de munca prestată.

"Ar trebui, totuşi, să ai deja o înţelegere profundă a ceea ce înseamnă igiena şi siguranţa mâncării, dar dacă nu există aceste noţiuni, noi ne vom ocupa să organizăm traininguri pentru tine", completează angajatorul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu