Regina Elisabeta a II-a a convocat pentru o reuniune de familie în care se va discuta despre viitorul ducilor de Sussex

Embed:

Vremuri grele pentru Casa Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a convocat pentru mâine o reuniune de familie în care se va discuta despre viitorul ducilor de Sussex, care au anunțat recent că vor să renunțe la rolurile ce le revin în calitate de membri ai familiei regale. La eveniment va participa Regina Elisabeta şi prinţii Charles, William şi Harry. 

Meghan, ducesa de Sussex, va lua parte la reuniune prin teleconferință întrucât se află în prezent în Canada. Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan, au anunțat joi că renunţă la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice.

Cei doi intenționează să muncească pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și vor să trăiască atât în Marea Britanie, cât și în în Canada. Familia regală s-a simțit ofensată de anunțul cuplului. 

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost surprinsă de această decizie, în condiţiile în care ducii de Sussex ar putea crea un precedent nefericit. Presa britanică s-a grăbit să o acuze pe Meghan Markle, jurnaliştii fiind de părere că decizia a fost luată la insistențele acesteia. Relația dintre Harry și Meghan, pe de o parte, și restul familiei regale, pe de altă parte, s-a răcit constant încă de la căsătoria celor doi, în 2018.

Fosta actriță a refuzat să respecte tradiţiile Casei Regale și l-a îndepărtat pe Prințul Harry de fratele său, William. 

loading...

Lasă un comentariu