"Regele" RUSU, încrezător! Sportivul moldovean va lupta la gala KOK de la Chişinău

Embed:
Moment important în cariera luptătorului de K-1 Constantin Rusu. La gala KOK de la Chişinău el va evolua într-o piramidă în categoria de greutate de până la 77 de kilograme. Rusu se va bate în semifinale italianul Matteo Calzetta. În cea de-a doua semifinală, moldoveanul Dorel Cristian se va confrunta cu britanicul Marcus Powell.

"Pot să spun că cel mai experimentat este Dorel Cristian. El e campion în categoria de 71 de kilograme, dar se poate menţionat că aici nu e 71 de kilograme, dar 77, iar în această categorie regele sunt eu. Vom vedea în ring cine pe cine, dar cred că învingătorul voi fi eu", a spus Constantin Rusu, luptător KOK.

Constatin Rusu a luptat de 10 ori pe ringul KOK. El a obţinut 7 victorii, a suferit 2 înfrângeri, iar o luptă a încheiat-o la egalitate.

"Pentru Constantin va fi următorul examen. Va evolua în piramida de 4 unde se va confrunta cu luptători experimentaţi", a spus Octavian Orheianu, preşedinte clubul Lion. 

Gala KOK este programată pe 24 martie la Sala Polivalentă din capitală. În cadrul evenimentului se vor disputa 18 lupte, număr record în proiectul KOK.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu