Este oficial, al 22-lea Revelion cu Dan Negru va fi difuzat în noaptea dintre ani! „Regele audiențelor” detonează ”bomba”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, și anunță că și anul acesta va fi prezent la datorie. Mai mult decât atât, celebrul prezentator de la Antena 1 ne-a dezvăluit și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori, relatează CANCAN.RO.

Dan Negru vine în „ajutorul” românilor și anul acesta! Al 22-lea Revelion difuzat pe Antena 1 e în cărți și, mai mult decât atât, deja au început pregătirile. Au fost sunați primii artiști și se pun la punct detaliile, astfel încât filmările să fie realizate cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, „Regele audiențelor”, Dan Negru, a confirmat faptul că și anul acesta, de Anul Nou, va fi prezent pe micile ecrane.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta.”

”Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a spus prezentatorul TV, Dan Negru.

La fel ca în anii precendenți, atât producătorii, cât și Dan Negru pun la cale un show de zile mari. Vor fi invitați-surpriză, momente speciale, dar și multă presiune. Target-ul este uriaș! Vor să depășească BBC la audiențe, după ce anul trecut le-au suflat în ceafă britanicilor.

„O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva.”

”Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”.

Dan Negru este, în prezent, realizatorul emisiunii de divertisment ”Roata Norocului”, la PRIME MOLDOVA, iar anterior acesta a prezentat emisiunea ”DA sau NU”, ”Fabrica de Staruri” și ”Vrei să fii Milionar” la același post de televiziune.