Red Bull pregătit pentru noul sezon de Formula 1! Ce schimbări a suferit bolidul echipei (FOTO)

Embed:

Echipa Red Bull şi-a prezentat monopostul pentru sezonul 2016 din Formula 1 cu un show de excepţie, organizat la Londra.

Deşi bolidul este aproape identic cu cel din 2015, sezon în care Red Bull nu a prins podiumul în campionatul constructorilor, şefii echipei speră ca ultimile îmbunătăţiri tehnice să le aducă rezultate mai bune.

"Echipa noastră este extrem de motivată. În 2014 am câştigat trei curse, anul trecut am avut parte de câteva podiumuri, iar acest an va fi foarte dificil, în special în faza incipientă a sezonului. Chiar şi aşa, suntem gata să progresăm în acest sezon", a declarat Christian Horner, directorul echipei Red Bull. 

În comparaţie cu sezonul trecut, de pe bolidul Red Bull lipseşte culoarea purpurie. Locul acesteia a fost luat de culoarea neagră, iar în opinia piloţilor monopostul a devenit mai agresiv.

"Dacă nu poţi câştiga, îţi doreşti să arăţi bine. Este un fel de obiectiv secund. Sunt optimist, cred că acest sezon va fi unul mai bun pentru noi. Trebuie să muncim şi să fim acolo, pe podium, de cât mai multe ori. Mai devreme sau mai târziu vom reveni pe calea victoriilor", a spus Daniel Ricciardo, pilot Red Bull.

"Anul trecut am înţeles că nu trebuie să aştept victoriile, ci să fiu concentrat pentru a ajuta echipa să ajungă pe poziţiile de top. Este singurul lucru la care mă gândesc acum", a afirmat coechiperul lui Ricciardo, rusul Daniil Kvyat.

Ediţia din 2016 a Formulei 1 va începe pe 20 martie cu Marele Premiu al Australiei

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu