"Rectorii şi managerii instituţiilor medicale au primit indicaţii să nu permită colectarea semnăturilor pentru Godea"

Rectorii şi managerii instituţiilor medicale au primit indicaţii să nu permită colectarea semnăturilor pentru candidatul independent la funcţia de primar al Capitalei, Mihai Godea. Declaraţia a fost făcută chiar de Mihai Godea, azi, 4 mai, în cadrul unei conferinţe de presă, după şedinţa de urgenţă a PLDM.

Acesta nu a putut însă să spună cine ar sta în spatele indicaţiilor. "Nu pot să spun exact de la cine, dar ştim cu cine s-au apropiat acele persoane", a menţionat Godea. El a calificat acest lucru drept utilizarea resursei administrative. "Puterea telefonului este încă una magică şi funcţională. Este un fapt inadmisibil într-o ţară democratică", a mai adăugat Mihai Godea.

Totodată, liberal democratul s-a arătat sigur că va reuşi să colecteze 10 mii de semnături în 2 zile, în contextul în care termenul limită pentru depunerea dosarului este 5 mai. Acesta susţine că ieri, după anunţarea deciziei de a candida independent la Primăria Capitalei, " a primit sute şi mii de SMS-uri de la oameni care s-au declarat disponibili" să-l ajute la colectarea semnăturilor, dar şi de la oameni de afaceri care au i-au promis că îl vor susţine.

Godea a spus că nu va cheltui foarte mulţi bani în campania pentru locale şi nu va recurge la reclamă foarte scumpă, deoarece nici nu are fonduri pentru acest scop, de altfel, nici staff electoral sau oficiu.

Amintim că prim-vicepreşedintele PLDM, Mihai Godea, a anunţat, ieri, 3 mai, că va candida independet în cursa pentru alegerile locale din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu