Recrutau tinere și le determinau să presteze servicii sexuale. Membrii grupării, REŢINUŢI (VIDEO)

Embed:

Două persoane specializate în proxenetism au fost reținute de ofițerii de investigații. Suspecţii în vârstă de 30 şi 35 ani sunt domiciliaţi în municipiul Chişinău şi formează un cuplu. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore.

În urma documentării de aproximativ o lună, oamenii legii au stabilit că suspecții au creat o rețea de proxenetism.

Aceștia recrutau tinere și le determinau să presteze servicii sexuale virtuale, contra plată în regim online, prin derularea camerelor web și a chat-urilor, în mai multe apartamente închiriate de către suspecți în municipiul Chișinău.

Mijloacele bănești achitate de către clienții virtuali pentru beneficierea serviciilor sexuale erau transferați  prin intermediul procesatorului de plăţi, care, ulterior, erau ridicate de către membrii grupării.

Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau modelelor 50% din suma primită de la client.

Până în prezent, au fost identificate 11 tinere cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, care pe parcursul acestui an au fost determinate să activeze ca modele de video-chat.

Ca urmare a percheziției efectuate la studioul administrat de către membrii grupării, au fost ridicate tehnică computerizată, carduri de extragere a banilor precum și alte probe pe caz, ceia ce dovedesc complicitatea și vinovăția acestora.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de "Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu