Recrutau tinere și le convingeau să presteze servicii sexuale online. Doi bărbaţi, reţinuţi (FOTO/VIDEO)

Embed:

Doi bărbați în vârstă de 25 și 35 ani, din municipiul Chișinău, au fost reținuți și sunt cercetați penal pentru proxenetism.

Ofițerii în comun cu procurorii au stabilit faptul că două sau mai multe persoane, au organizat activitatea ilegală de racolare și determinare a tinerelor la prestarea serviciilor sexuale prin intermediul video chat-urilor, urmărind scopul tragerii foloaselor financiare.

Activitatea ilegală de prestare a serviciilor sexuale virtuale era desfășurată de victime într-un apartament din Chișinău, amenajat cu camere web şi tehnică computerizată destinată difuzării imaginilor video pe site-urile specializate.

În rezultatul acțiunilor întreprinse de polițiști, suspecții au fost reținuți în flagrant în apartamentul amenajat.

Urmare a percheziţiilor efectuate în locuinţă, poliţiştii au ridicat tehnică de calcul, camere web, stative, articole de vestimentaţie folosite de tinere în activitatea de video-chat şi alte obiecte ce dovedesc complicitatea şi vinovăţia acestora.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, iar dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

În continuare polițiștii întreprind  măsuri speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunii, precum și a victimelor.

loading...

Lasă un comentariu