Record pe piaţa transferurilor. Echipa Jiangsu Suning şi-a dezvăluit noile perle

Embed:

Echipa care a bătut recordurile pe piaţa transferurilor în această iarnă, Jiangsu Suning şi-a dezvăluit noile perle. Brazilienii Alex Teixeira, Ramires şi Jo au defilat în faţa presei şi au declarat că sunt mulţumiţi că au ajuns în Campionatul Chinei. 

Echipa pregătită de Dan Petrescu şi Emil Caras şi-a prezentat lotul alături de care va încerca în acest sezon să câştige titlul de campioană în China.

Noile vedete ale lui Jiangsu Suning, Alex Teixeira, Ramires şi Jo au fost în centrul atenţiei. Jo este ultimul transfer efectuat de gruparea chineză. Potrivit presei, fostul atacant al lui Manchester City şi ŢSKA Moscova a fost adus de la Al Shabab pentru două milioane de euro.

Alex Teixeira şi Ramires au rămas impresionaţi de cultura chineză.

"Sunt pentru prima dată în China. Este o ţară mare. Nanjing este un oraş frumos. Atitudinea fanilor faţă de mine este bună. În calitate de jucător, îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri şi voi da tot ce am mai bun pentru a câştiga meciurile", a declarat atacantul Jiangsu Suning, Alex Teixeira.

"Voi avea parte de multe provocări. Am câştigat deja câteva trofee în Europa, dar şi cu echipa mea naţională, însă toate astea sunt de domeniul trecutului. Vreau să reuşesc şi la acest club. Va fi un nou start pentru mine", a relatat mijlocaş Jiangsu Suning, Ramires.

Antrenorul formației din Nanjing, românul Dan Petrescu, este mulțumit de noile achiziții și de faptul că acum are în echipă mai mulți jucători valoroși, pe care îi poate ro'i în primul 11.

"Este imposibil să jucăm cu aceeaşi echipă în fiecare meci. Vom folosi fiecare fotbalist din lot. Nu putem introduce aceiaşi jucători în toate meciurile. De asemenea, fotbaliştii care au fost transferaţi recent nu sunt în formă şi din acest motiv vom face rotaţii", a spus antrenorul Jiangsu Suning, Dan Petrescu. 

Jiangsu Suning s-a clasat pe locul nouă în sezonul trecut, la 32 de puncte distanţă de campioana Guangzhou Evergrande.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu