RECORD MONDIAL ÎN BUCĂTĂRIE. O femeie din Kenya a gătit timp de 75 de ore fără pauză

O bucătăreasă din Kenya a stabilit un record mondial. Ea a gătit timp de 75 de ore fără pauză. În tot acest răstimp, maestrul în culinărie a pus în farfurii 400 de feluri de bucate tradiţionale, dar şi internaţionale. Specialitatea sa este un preparat coreean pe bază de pui.

Maliha Mohammed şi-a depus candidatura pentru Cartea Recordurilor încă în aprilie 2018, însă şi-a retras-o din cauza unor probleme financiare. Nu a renunţat la visul ei de a ajunge în lista câştigătorilor Guinness şi a depus o nouă solicitare la sfârşitul anului trecut. Profund emoţionată, femeia a vorbit cu lacrimi în ochi despre această distincţie.

"Este posibil să lupţi pentru realizarea unui vis. Şi sunt atât de fericită să fiu prima femeie de pe continentul african, care câştigă acest titlu", a spus MALIHA MOHAMMED, deţinătoare a recordului Guiness.

Femeia a spus că după acest succes va continua să-şi perfecţioneze abilităţile culinare. De asemenea, ea îi încurajează pe tinerii talentaţi să-şi urmeze visul şi să arate lumii întregi ce pot să ofere.

Precedentul record a fost deţinut de bucătarul şef Rickey Lumpkin din California. Anul trecut, el a gătit în continuu, timp de 68 de ore, 30 de minute şi o secundă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu