RECORD MONDIAL: Cum arată bradul cu aproape 520.000 de luminiţe instalate pe el (VIDEO)

Embed:

Un australian a stabilit un nou record mondial pentru cele mai multe beculeţe care au fost puse într-un pom de Crăciun. Mai exact, bărbatul a reuşit să împodobească bradul de 22 de metri cu aproape 520 de mii de luminiţe.

Recordul a fost confirmat de reprezentaţii Guinness Book. David Richards, autorul acestui proiect, susţine că a început pregătirile pentru stabilirea acestei performanţe încă de anul trecut.

"Mi-a venit această idee în luna decembrie a anului trecut, chiar atunci când în oraş erau aprinse beculeţele de Crăciun. Apoi, în luna ianuarie, am început să planific totul. Au fost implicaţi sute de oameni, printre care cei din Guvern, voluntari şi angajaţii acestui parc. A fost foarte multă muncă", a spus David.

Bărbatul spune că banii pe care îi va strânge de la vizitatori îi va dona unui centru pentru copii, care suferă de boli incurabile.

Recordul anterior a fost înregistrat, în urmă cu cinci ani, în Japonia. Atunci, au fost instalate peste 374 de mii de beculeţe pe un brad artificial, care avea o înălţime de 32 de metri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu