RECORD LA DESCHIS SPUMANT. Un somelier din Moldova a deschis 50 de sticle în mai puţin de 30 de secunde

Embed:
Un tânăr somelier din Moldova ar putea intra în Cartea Recordurilor. Acesta a reuşit să deschidă peste 100 de sticle de vin spumant cu sabia într-un timp record. Totul a fost organizat la o piscină dintr-o suburbie a Capitalei. Daniel Frumusachi a început cu opt sticle, pe care le-a deschis în doar cinci secunde prin metoda sabrage.

Apoi, a înregistrat primul record: 50 de sticle au fost deschise în mai puțin de 30 de secunde.

După câteva minute de pauză a urmat și cea mai grea provocare, 80 de sticle, cu opt sticle mai mult decât actualul record Guiness. După ce performanța a fost înregistrată, a urmat o baie cu vin spumant.

"S-au spart mai multe sticle decât mi-am planificat, chiar foarte foarte multe. Practic în jumătate primul record l-am bătut. Nici eu nu m-am aşteptat la atâtea sticle sparte. În 30 de secunde, 50, în 60 de secunde 80, dar cred eu că nu am ajuns la 60 de secunde, o să întrebăm. Cred că a fost vreo cinci zeci şi ceva", a spus DANIEL FRUMUSACHI, somelier.

Totul s-a petrecut sub privirile a zeci de curioşi.

"Este o tehnică care a început de la Napoleon şi suntem mândri că şi la noi în ţară acum tinerii încearcă să o răspândească prin careva recorduri. Îi dorim succes, nu ştim deocamdată rezultatele, dar este un rezultat frumos pentru ţara noastră, cel puţin"

"Este foarte frumos, foarte spectaculos, mi-a plăcut foarte mult. Băiatul este foarte ingenios şi cu multe aptitudini"

"Noi ne-am convins că Dan este bravo. Este tânăr, curajos şi un adevărat patriot. Şcolile de sommelier şi vinurile moldoveneşti sunt cele mai bune."

Totul a fost filmat şi înregistrările urmează să fie expediate juriului Guinness. Verdictul acestora va fi făcut public peste trei luni.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu