Record Guinness: Cât timp a petrecut un tânăr cu ochelarii de realitate virtuală

Având în vedere cât de rapid a crescut în popularitate realitatea virtuală în ultimii ani de zile, era clar că nu va mai dura foarte mult timp până când vom vedea primul record Guinness legat de aceasta. Acum, recordul a fost, într-un final stabilit, de către un american care a petrecut mai mult de o zi cu o pereche de ochelari de realitate virtuală pe față.

Derek Westerman a folosit un HTC Vive pentru mai mult de 25 de ore. Probabil vă întrebați ce a făcut în toată această perioadă. Este important de știut aici că oficialii trimiși pentru a consemna recordul au avut un număr de condiții. Probabil cea mai importantă a fost cea conform căreia Westerman era nevoit să petreacă toate cele 25 de ore într-o singură aplicație.

Conform propriilor declarații, el și-ar dorit ceva care îi poate conferi libertate, motiv pentru care a ales Tilt Brush.

În cazul în care nu știați, aceasta le permite utilizatorilor să creeze desene într-un spațiu gol. Desigur, 25 de ore este o perioadă relativ mare, iar americanul nu avea voie să renunțe în nicio clipă la ochelari. Prin urmare, acesta a avut o găleată în apropiere, pentru toate nevoile sale biologice.

Mai mult decât atât, este binecunoscut faptul că dispozitivele pentru realitate virtuală pot provoca senzații neplăcute anumitor persoane. Din nefericire, Westerman se numără printre acestea, iar după 17 ore, americanul a vomitat.

”Numeroase persoane, în special gameri, au petrecut o perioadă lungă de timp în realitatea virtuală, dar mi s-a părut important să stabilesc un record oficial Guiness în condițiile entuziasmului din jurul VR-ului din ziua de azi, pentru a avea o țintă pe care trebuie să o depășim”, a declarat Westerman.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu