Reconstituirea crimelor din Caracal. Ce a făcut ucigaşul cu Alexandra

Embed:

Gheorghe Dincă a fost adus în Caracal pentru reconstituirea presupuselor crime. Ieri, individul le-a arătat poliţiştilor cum a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, iar astăzi va fi reconstituit cazul Luizei Melencu.

Rolul Alexandrei a fost jucat de o poliţistă, iar Dincă i-a legat acestea mâinile cu o curea. Jurnaliştii au surprins imagini din care se vede cum bărbatul iese din casă cu o păpuşă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoiul în care a ars-o.

În reconstituire, familiile celor două victime sunt reprezentante de avocaţii lor. Alexandra Măceşanu a sunat la 112 în data de 26 iulie şi a cerut ajutor, spunând că a fost sechestrată, bătută şi violată.

Poliţia a ajuns acasă la presupusul asasin abia după 19 ore de la apel. După ce a fost arestat, Dincă a recunoscut că a ucis două tinere: pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Cea din urmă a dispărut de acasă în aprilie.

Cazul a stârnit un imens scandal în România, iar mai mulţi şefi din cadrul forţelor de ordine, inclusiv ministrul de Interne, au demisionat sau au fost destituiţi din funcţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu