Recomandări UTILE. Află ce greşeli trebuie evitate atunci când faci duş

Oamenii fac duș zilnic. Dar știai că, uneori, ai putea face în necunoștință anumite greșeli în timp ce faci duș, ele fiind cele care afectează pielea? Iată care sunt cele mai frecvente greșeli despre care trebuie să știi, scrie clickpentrufemei.ro.

Pentru că suntem atât de obișnuite cu rutina de duș zilnic, nu ne dăm seama când facem aceste greșeli. Dar, sunt cele care fac diferența asupra felului în care pielea arată. Chiar dacă poate părea dificil, după ce începi să urmezi aceste obiceiuri de îngrijire, te obișuiești cu ele ușor.

Greșelile care trebuie evitate:

În ce privește părul:

1. Apa prea fierbinte
Apa care este prea fierbinte poate crește, de fapt, șansele de cădere a părului și apariția mătreții. Cel mai bine este să fie folosită apă călduță pentru duș.

2. Piaptănă părul înainte

Piaptănă întotdeauna părul înainte de a intra la duș, deoarece acest lucru reduce șansele de rupere și cădere a părului. Din moment ce părul este atât de sensibil când este ud, orice tragere poate duce la întinderea firului de păr și ruperea lui, în cele din urmă.

3. Clătește-l cu apă rece
De fiecare dată, ultima clătire a părului trebuie să fie cu apă rece. Acest lucru ajută la întărirea foliculilor de păr.

În ce privește corpul:

1. Apa fiebinte
Apa fierbinte usucă foarte tare pielea, chiar dacă tu te simți bine pe moment. Acest lucru este valabil doar pentru pielea de pe corp.

2. Exfoliază întregul corp

Crezi că doar pielea facială trebuie exfoliată? Celulele moarte sunt o problemă atât pentru față, cât și pentru întregul corp. Exfolierea este o necesitate absolută pentru corp.

3. Aplicarea de ulei de corp
După folosirea gelului de duș, aplică pe piele ulei de corp, deoarece pielea se va usca foarte tare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu