Reclamă îndrăzneaţă: Ultimul dictator în picioare VIDEO

Embed:

Un lanţ de restaurante din Africa de Sud a uimit întreaga lume cu o reclamă îndrăzneaţă. Intitulată "Ultimul dictator în picioare", spotul de 46 de secunde îi are ca personaje principale pe preşedintele Zimbabwe, pe fostul lider libian sau irakian.

A întrecut măsura! Asta au titrat ziarele despre noul spot publicitar realizat de lanţul de restaurante fast-food Nando, recunoscut pentru puiul picant şi reclamele pline de umor. De această dată, însă, filmuleţul începe cu preşedntele din Zimbawbe, Robert Mugabe. El se pregăteşte pentru o cină fastuoasă cu un grup de foşti dictatori, care, în spot, apar ca fiindu-i prieteni. La un moment dat, reclama se întrerupe cu un moment de imaginaţie în care Mugabe îşi imaginează cum se bate cu apă cu Muammar Gaddafi, face îngeri pe nisip cu Saddam Hussein şi cântă la karaoke cu fostul dictator chinez, Mao Zedong.

La final, Robert Mugabe apare, însă, singur şi trist la masă. Reclama a fost lansată de Ziua Recunoştinţei, iar mesajul esteŞ Nimeni nu trebuie să fie singur în această perioadă a anului. Spotul face publicitate la un nou meniu, de şase persoane, propus de restaurantele Nando.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu