Recidivistul Pavel Grigorciuc a bătut un cetățean german şi l-a numit fascist (DOC)

Recidivistul Pavel Grigorciuc a bătut un cetățean german şi l-a numit fascist. Extrase din dosar, privind acest caz, au fost publicate pe pagina "Полит Просвет Молдова".

Potrivit sursei, care a postat documentele din sentința care a avut loc în data de 8 mai 2015, fiind pronunțată de către Judecătoria Râscani, Pavel Grigorciuc, pe 22 iunie 2014, în timp ce se afla într-un local din centrul Capitalei, a încălcat ordinea publică şi a înjurat mai multe persoane. Mai exact, Grigorciuc a bătut un cetăţean german şi l-a numit fascist.

Recidivistul fiind în stare de ebrietate avansată a fost scos cu forța din local, iar cei prezenţi în interior au fost încuiaţi pentru a nu ajunge victimele agresorului.

Totodată, Pavel Grigorciuc a deteriorat panourile publicitare de lângă local.

Ulterior, Grigorciuc și-a recunoscut vina și a plătit costul panourilor publicitare. Mai mult, el a fost recunoscut vinovat de hulihanism şi a fost amendat cu 7.500 de lei.

PUBLIKA.MD aminteşte că, joi, deputatul democrat Sergiu Sârbu a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost lovit şi agresat verbal de către unul dintre fruntaşii organizaţiei extremiste "Antifa", penalul Pavel Grigorciuc.

Incidentul s-a produs într-o cafenea din grădina publică "Ştefan cel Mare" din Chişinău, după ce s-a încheiat şedinţa Parlamentului. Acesta l-a agresat verbal şi lovit la tâmplă pe deputat, care s-a ales cu o comoţie cerebrală şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Sergiu Sîrbu a fost internat pentru câteva zile în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă.

Incidentul a fost confirmat şi de soția deputatului, Ina Sîrbu, care a fost martor al atacului, alături de alte câteva zeci de persoane. Împreună cu Grigorciuc era și Eduard Rudenco, avocatul raiderului numărul 1 în CSI, Veaceslav Platon.

Într-o postare pe Facebook, Pavel Grigorciuc a recunoscut că l-a lovit pe obraz pe Sergiu Sîrbu.

Anterior, Pavel Grigorciuc a fost condamnat penal la patru ani cu suspendare pentru dezordini în masă.

Citeşte şi: PDM este indignat de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu de către recidivistul Pavel Grigorciuc

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu