Recidivist încătuşat de către oamenii legii. Motivul pentru care un tânăr din Căușeni riscă 10 ani de închisoare (VIDEO)

Embed:

Abia eliberat din penitenciar, a ajuns din nou pe mâna oamenilor legii. Un tânăr care a jefuit şi ameninţat cu un cuţit o angajată a unei companii de microfinanțare a fost reţinut de către poliţişti.

Incidentul a avut loc la finele lunii ianuarie. Oamenii legii au fost alertaţi de către o angajată a unei companii de microfinanțare, comunicând că a fost amenințată și au fost sustrase mijloace bănești. Potrivit informațiilor acumulate de forțele de ordine, individul a intrat cu mască medicinală pe față și cu un cuțit, a amenințat angajata companiei și a sustras bani în sumă de 11.525 lei.

Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani originar dintr-o localitate din raionul Căușeni, anterior judecat pentru jaf. Acesta a fost recent eliberat din penitenciar.

Reținerea tânărului a avut loc într-un apartament din sectorul Buiucani, unde se afla în vizită la un prieten.

În urma desfășurării percheziției autorizate de către polițiști, în locuință a fost depistat un cuțit, mănuși, mască medicinală, telefoane mobile.

Individul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pentru fapta comisă, el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

loading...

Lasă un comentariu