REALUL ŢINTEŞTE UN NOU TROFEU. Real Madrid va juca pe teren propriu cu AS Roma

Embed:

Deţinătoarea Ligii Campionilor îşi începe cursa spre un nou trofeu . Real Madrid va juca pe teren propriu cu călăul Barcelonei din sezonul trecut, AS Roma.

Echipa din capitala Italiei a scos din competiţie gruparea catalană şi s-a calificat în semifinale, iar antrenorul "galacticilor", Julen Lopetegui consideră că Realul trebuie să joace magnific pentru a se impune.

"Ei i-au eliminat pe Atletico Madrid, iar după asta pe Barcelona şi au ajuns tocmai în semifinale. În opinia mea, această echipă a progresat. Este mult mai completă acum.

Şi-au păstrat antrenorul ceea ce înseamnă că este o echipă mult mai consolidată aşa că mă aştept la un adversar mult mai puternic decât anul trecut", a spus antrenorul Real Madrid, Julen Lopetegui.

În acelaşi timp, Realul va juca în această seară pentru prima dată în Liga Campionilor fără doi oameni care i-au adus grupării de pe Santiago Bernabeu trei trofee la rând în cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume, Cristiano Ronaldo şi Zinedine Zidane.

" Ne scoatem pălăria în faţa lui Zidane şi a echipei sale, care a cucerit de trei ori la rând Liga Campionilor. Trebuie să recunoaştem că a fost o echipă mare. Ceea ce vom încerca noi în primul meci din faza grupelor este să continuăm să jucăm cu acelaşi entuziasm şi cu aceeaşi determinare pentru a obţine noi victorii", a spus antrenorul Real Madrid, Julen Lopetegui. 

Partida dintre Real Madrid şi AS Roma se va disputa în această seară de la ora 22 şi va putea fi urmărită în direct la CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu